Tarty i tartalinki

Zawsze świeże

Do produkcji spodów używamy wyłącznie prawdziwego masła oraz żytniej mąki sprowadzanej z małego młyna z pogranicza Warmii i Mazur.

 

Farsz to w połowie duszone warzywa…

 

…reszta – najlepsza śmietana, jaja oraz różne sery. Pełnowartościowy posiłek lub znakomita przekąska, smakować będzie zarówno na ciepło jak i w temperaturze pokojowej.

 

Mała tartalinka może stać się świetną alternatywą dla szkolnej kanapki.

 


Zawsze świeże tylko z naturalnymi przyprawami.


Nasze tarty

 

Tarta szpinakowa

Zielone królestwo na wyjątkowo delikatnym, kruchym spodzie w połączeniu z czterema rodzajami sera to tarta, które doda siły i zaspokoi wyrafinowane kubki smakowe.

 

 

 

 

 

Tarta bakłażanowa

Wytrawny smak bakłażana doskonale się sprawdził w połączeniu z delikatną masą jajeczną oraz grzybami. W wersji mini jest doskonałą przekąską.

 

 

 

 

 

Tarta łososiowa

Koneser łososia będzie mile zaskoczony niebanalnym połączeniem tego smaku z serem ricotta i suszonymi pomidorami.

 

 

 

 

 


 

Category Zawsze świeże

Produkt Tarty i tartalinki

Share