Pasztety warzywne

Moc warzywnego królestwa

Początkowo tworzyliśmy je w oparciu o warzywa strączkowe – czerwoną i zieloną soczewicę, ciecierzycę i czerwoną fasolę. Jednak naszym najpopularniejszym pasztetem okazał się wegański pasztet z selera i kaszy jaglanej. Jego delikatny smak,
wzbogacony suszonymi jabłkami odpowiada praktycznie każdemu.
 

Lekko i przyjemnie.

 
Wszystkie nasze pasztety mają niski indeks glikemiczny, żaden nie zawiera glutenu. Zdecydowanie sprzyjają zachowaniu szczupłej sylwetki i dobrego samopoczucia.
 


Ucieszą roślinożerców.


Nasze pasztety

 

Pasztet z soczewicy czerwonej

Komponujemy małe czerwone ziarenka z odpowiednio dobranymi warzywami aby w efekcie zaoferować naszym klientom lekki  i pożywny pasztet,  który jest doskonałym daniem na ciepło i na zimno.

Warto też pamiętać, że soczewica jest zaliczana do grupy produktów superfoods.

 

 

 

Pasztet z czerwonej fasoli

Najbardziej wytrawny z naszych pasztetów wyjątkowość smaku zawdzięcza świetnemu towarzystwu dobrze dobranych warzyw, powideł śliwkowych oraz aromatycznym przyprawom.

 

 

 

 

 

Pasztet z selera

Zaskakujący smak uzyskaliśmy dzięki połączeniu jabłek, kaszy jaglanej, selera, pestek słonecznika i odpowiedniej kompozycji naturalnych przypraw. Nasz selerowy to numer jeden na liście wielu naszych klientów. Uczta dla vegan i nie tylko.

 

 

 

 


 

Category Moc warzywnego królestwa

Produkt Pasztety warzywne

Share